19 thoughts on “FaceNiff – Kini Facebook Boleh Digodam Dengan Mudah

  1. ehem… ayat mcam kurang tepat laa :P
    bukan menggodam facebook, tapi lebih kepada “ambil alih akaun facebook melalui rangkaian tanpa wayar”…. ke macam mne bro fikir?

    • Betul2, tpi blog ni punya ayat xnk buat 100% BM yg terlalu tpt, still nk bgi nampak catchy (: Anyway TQ komen blog ini

    • Suri kena hati2 dgn link yg sllu org post kt wall tu.. Jgn klik.
      Kdg2 dia ada tulis perkara yg menarik spya pengguna mmg xcited nk klik.
      Sllunya dgn video2 mengghairahkan .. Sllu llki yg gatal nk klik. hehe

    • hehe.. cap tupai pun xpe..jnji leh sms n kol
      yg canggih tu pun bukannya ada kdt, pastu bil pun tertunggak..action je kan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>