19 thoughts on “Wujudkah Software Untuk Hack Facebook

  1. phishing teknik yg popular bukan?sebab ia boleh dihantar melalu emel, mujur takde yg hantal emel phisihing kepada aku utk sebarang amaran keselamatan akaun facebook..kononnyalah..

    padahal aku takde facebook xD mahu aku gelak guling2

    • Phishing mmg sgt fofular.Tapi rami jgk yg terkena.Dulu pernah ada org hantar kt emel suh login fb. Skali klik, tengok URL len macam..hehe

  2. There was a program last time called as facebook freezer(or something similar).
    It require user to input victim facebook account email and the software work to spam the login process of victim account. At the end, the victim account will freezed by facebook security itself for too many failed login.
    This the so called “hack” from the google search result.
    However facebook now implement a security code thingy when user failed to login too many time to prevent such program to spam login.

    • Lim is that u? The genius boy/hacker from UNITEN so far. Im so proud ..hehe (:
      Yeah, im also found that software. quite good.
      Like what u said, the facebook now has that secure method to prevent user account from being login many times from someone else like CAPTCHA –> http://nizamghazi.com/apa-itu-captcha-dan-kenapa-perlu-captcha/

      But, the phishing method can easily grab the victim information COZ people just login(excited) without see the URL first. Maybe the URL could be facebookmy.com or fcbook.com and can be host at any paid hosting or free hosting.

      I know u also can do and better than me. (:

  3. Yea, im lim. Just found your site and it look interesting, simple and nice =D
    Seriously, im not really a genius. Still have much thing to learn.
    To be honest, I found your site is so informative. You provide simple and clear enuf information for everyone to learn. Im quite amazing to see friends around me created such beautiful and nice website.

  4. hoho..aku tahu 2 cara tu je..keylogger dan bruteforce. haha.. pernah try. Tapi sejak jadi..aku makin gila mengehack orang..tapi lepas dah bosan..aku tinggal dah zaman gelap aku tu. hahaa..

    phishing ni kena tengok nasib gak..kalau kena yang tahap nerd ni, senang-senang je dapat..kalau kena yang expert..dia kutuk balik aku. haha..

    • Jadilah ethical hacker, boleh sng2 dpt keje..
      nape stop, best pe hidup sbgi hacker..
      tpi mgkin jgk setiap org boleh berubah2 ikut masa

  5. bang aku mau buat laman phising untuk yahoo or google,apakah file download php nya sama? aku ada buat laman phising untuk laman handphone tpi password n email gak bisa terlihat oleh saya,tlong abg check (http://facebook_log.mobie.in)dimana letak kesalahannya?

  6. salam bang..
    saya minta tunjuk ajar cara buat phising facebook dr A to Z..
    or abg tau x cara download free software tuk HACKING akaun FACEBOOK bang.. mcm SATZO keww.. ???

    ~tolong ea.. bang.. harap cngt..~ TQ!

  7. salam…. abg tl0ng a ajrkn sye cra2 nk hack…. sye ny dh le bute it… sye nk dpt pswd bks bf sye… hrp abg bley tl0ng ae…

  8. sy nk sangat bt.tp msh xfaham lgsung. boleh ajar step by step x? bermula diri “connect internet” ps tu nk bt apa?? ps tu apa pula,dan sbgainya shgga hbis. bagi step mlalui emel sy ja.

  9. nk sngt buat phising laa,, tu la minta ajar abang dari a – z. dara buka internet shgga.terjadinya phising fb tu. tlong aa bang,,

  10. admin ,tolong saya jap , saya minta tolong sangt2 .kenapa bila saya log in dea tulis mcm ni .

    Your account has been temporarily suspended.

    Suspicious activity has been detected on your Facebook account and it has been temporarily suspended as a security precaution. It is likely that your account was compromised as a result of entering your password on a website designed to look like Facebook. This type of attack is known as phishing

    apa yg patut saya buat admin , tolong sangat2 .:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>